Wat kost het?

Bij locatienu.nl staan lage kosten en groot gebruikersgemak hoog in het vaandel. Daarom hebben wij gekozen voor een geheel compleet Basispakket voor een vaste lage prijs. Eén bedrag waarmee u veel voordelen krijgt! In sommige gevallen is een uitgebreider pakket handig. Het Basispakket wordt dan aangvuld met het Buitenlandpakket, Identificatiepakket of Maatwerk.

Basispakket (€ 13,95 per maand)

€ 13,95 per maand

Track and trace

Op ieder moment en vanaf iedere computer met internetaansluiting kunnen zien waar uw voertuigen zich bevinden.

Kilometerregistratie / rittenadministratie

U kunt op uw persoonlijke pagina te allen tijde gegevens opvragen uit uw rittengeschiedenis. Zo draait u eenvoudig rapporten uit en heeft u altijd waterdichte overzichten om bijvoorbeeld uw bijtelling in kaart te brengen.

Ons basispakket is compleet! Gegarandeerd geen verborgen of bijkomende kosten.

Bij locatienu.nl betaalt u een vaste lage prijs per maand en zit u niet met losse telecom abonnementen. U krijgt maandelijks één heldere factuur alsmede een uitdraai van de gemaakte ritten voor uw administratie.

Service en onderhoud

Ook is bij locatienu.nl service en onderhoud te allen tijde gratis en direct. Als u problemen of vragen heeft dan helpen wij u onmiddellijk (weer) op weg.

Vaste eenmalige kosten (op aanvraag eventueel te verwerken in het maandbedrag)

aanschaf GPS-unit: 235,00
inbouw op locatie: 65,00

-

Buitenlandpakket (€ 5,00 extra per maand)

Rijden uw voertuigen geregeld in het buitenland?

Mocht u (een deel van) uw voertuigen over de grens willen volgen, dan bieden wij de mogelijkheid om het basispakket uit te breiden met het buitenlandpakket.

Ook in het buitenland worden alle gegevens van de rijbewegingen verzameld en in uw rapporten verwerkt.

Bevinden uw voertuigen zich incidenteel in het buitenland dan volstaat het basispakket. Uw rijbewegingen over de grens worden gewoon geregistreerd.

-

Identificatiepakket (€ 9,95 extra per sleutel)

Chauffeursidentificatie

Als een voertuig door meerdere bestuurders gebruikt wordt, kan het handig zijn te weten wie er verantwoordelijk is voor de gemaakte ritten. Hiervoor hebben wij het identificatiepakket ontwikkeld.

Legitimeren d.m.v. chip en sleutel

In het voertuig wordt een chipreader ingebouwd. Iedere bestuurder dient zich met zijn / haar persoonsgebonden sleutel te legitimeren. Zo heeft u altijd een sluitende urenregistratie van uw medewerkers. Geen discussie, het systeem laat feilloos zien wie wanneer waar is geweest.

-

Maatwerk

Bij locatienu.nl schrijven we alle software zelf. Als u dus specifieke wensen heeft om voor u relevante informatie inzichtelijk te maken dan bekijken we graag met u de mogelijkheden.

Ook kunnen wij bijvoorbeeld onze software in uw eigen programmatuur verwerken om zo bepaalde informatie te koppelen waardoor u efficiënter kunt ondernemen.

Aanschaf GPS-unit in maandbedrag?

Ook bieden wij u de mogelijkheid de kosten van de GPS-unit in het maandbedrag te verwerken. U betaalt dan € 23,95 per maand voor het basispakket èn de huurkoop van de GPS-unit en na 36 maanden is de GPS-unit uw eigendom.

-
© locatienu.nl 2010 - 2018 - Alle rechten voorbehouden • Sitemap